Levertijd & verzendkosten

Op Bamboebaas.nl heb je de mogelijkheid producten aan te schaffen die rechtstreeks door ons verstuurd worden of door onze partners. Er wordt daarom hieronder onderscheid gemaakt tussen producten van Bamboebaas en producten van onze partners.

Bamboebaas producten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Al onze producten worden binnen 1-3 werkdagen op jouw afleveradres geleverd (dit is een geschatte levertijd). Mochten wij, of onze verzendpartners om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via een van onze verzendpartners zoals PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bamboebaas partners

Omdat we bij Bamboebaas samenwerken met een groot aantal partners is de kans aanwezig dat onze partner garant staat voor een snelle en veilige verzending van jouw bestelling. In dit geval willen we je er op wijzen dat de levertijd en verzendkosten van de desbetreffende partner actief zijn. De levertijd van het product kunt je vinden op de productpagina, over de verzendkosten informeren we op de winkelmandpagina.