Levertijd & verzendkosten

Op Bamboebaas.nl heeft u de mogelijkheid producten aan te schaffen die rechtstreeks door ons verstuurd worden of door onze partners. Er wordt daarom hieronder onderscheid gemaakt tussen producten van Bamboebaas en producten van onze partners.

Bamboebaas producten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Al onze producten worden binnen Nederland gratis verzonden. Voor de levertijd kunt u een indicatie op de productpagina vinden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via een van onze verzendpartners zoals PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bamboebaas partners

Omdat we bij Bamboebaas samenwerken met een groot aantal partners is de kans aanwezig dat het product niet afkomstig is van Bamboebaas. In dit geval willen we u er dan ook op wijzen dat de levertijd en verzendkosten van de desbetreffende partner actief zijn. We vragen u de website/webshop van de partner te bekijken voor de betreffende voorwaarden.