Resultaat 1–28 van de 505 resultaten wordt getoond

Tuin & balkon


Grootste assortiment bamboe artikelen voor in de tuin of het balkon

Bij Bamboebaas shop je het grootste assortiment tuin of balkon artikelen gemaakt van bamboe. Of je nou op zoek bent naar een bamboe bloempot of buiten verlichting van bamboe, je vindt het allemaal bij Bamboebaas.nl. Ook voor grotere tuin of balkon projecten vindt je bij ons het juiste materiaal. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe schutting van bamboe voor een sfeervolle en landelijk uitstraling. Shop een kant en klare bamboe schuttingen of ga zelf aan de slag met bamboepalen en bamboematten.

Duurzaam je tuin of balkon inrichten met bamboe

Bamboe wordt door zijn lange levensduur en stevige materiaal vaak gezien als een houtsoort. Toch behoort bamboe tot de plantensoorten. Bamboe kan gebruikt worden als plant maar wordt daarnaast ontzettend veel gebruikt in producten voor huis en tuin.

Zo kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld je planten te plaatsen in bamboe bloempotten voor een extra natuurlijke uitstraling of delen van je tuin afschermen met een bamboemat. Bamboe geeft jouw tuin extra sfeer waar je jarenlang plezier van kunt hebben. De levensduur van bamboe, ook in de buitenlucht, wordt na het impregneren met vele jaren verlengd. Bamboe is daarom ontzettend duurzaam en uiterst geschikt als vervanger van plastic of hout.