Bamboe schuttingen

Het plaatsen van een bamboe schutting is een natuurlijke manier voor het verminderen van wind of het verhogen van privacy. Naast deze twee belangrijke redenen heeft bamboe een hele natuurlijke look. Dit valt bij veel mensen erg in de smaak. Ook het duurzame karakter speelt bij de keuze tussen bamboe en bijvoorbeeld hout vaak een rol. Bekijk ons grote aanbod bamboe schuttingen en geniet binnenkort van dit prachtige materiaal in de tuin.

Toont alle 21 resultaten

Windbestendige tuin met schutting van bamboe

In Nederland zijn we gewend aan veel wind. Op de ene plek meer dan op de andere. Heb jij vaak de wind in je tuin staan? Dat is niet prettig, zeker niet als je dit je weerhoud van het in de tuin zitten. Met een mooie bamboe schutting kun je dit probleem oplossen. Kies in dit geval voor een dikke bamboe schutting, deze houdt de wind effectief tegen. Zo kan jij weer zorgeloos genieten van zonnige dagen in je eigen tuin. Niet alleen creëer je een windstille zithoek maar ook jouw planten zijn beter beschermd tegen de wind met een bamboe tuinscherm. 

Ben jij alleen op zoek naar een schutting om de planten in je tuin te beschermen? Dan kan een gehalveerde bamboe schutting ook een optie zijn. Zo behoud jij vrij uitzicht naar buiten.

Bamboe schutting voor meer privacy

Voorkom dat je buren of voorbijgangers makkelijk de tuin inkijken met een mooie schutting van bamboe. Een schutting zorgt niet alleen voor meer beschutting van buitenaf maar kan ook zorgen voor een knus plekje.

Bamboe is ideaal voor in de tuin of op het balkon. Het heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en is makkelijk te combineren met bestaande stijlen. Ook andere bamboe producten zijn een perfecte match met deze schuttingen. Denk bijvoorbeeld aan prachtige tuinmeubelen van bamboe

Bamboe schutting kopen

Wanneer je een bamboe schutting gaat kopen is het goed om te weten welke mogelijkheden je hebt en hoe je je deze schutting zo lang mogelijk mooi kunt houden. 

Een schutting van bamboe is verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en soorten stok. Ga bijvoorbeeld voor een tuinscherm van naturel bamboe of kies voor de donkere variant. Daarnaast heb je de keuze om voor een hele/ronde stok te gaan of kun je kiezen voor gehalveerde bamboestokken. Heb je liever een gebogen schutting of wil je zelf aan de slag met een bepaalde vorm? Bekijk dan onze bamboematten eens. Deze zijn flexibel en makkelijk te monteren tegen bijvoorbeeld bestaand hekwerk.  

Bamboe is goed bestand tegen allerlei weersomstandigheden en wordt (meestal) vooraf bewerkt, zodat het materiaal niet verkleurt. We adviseren de schutting eens per twee jaar van een speciale bamboe olie te voorzien zodat de kleur optimaal behouden blijft. Bamboebaas.nl heeft een ruime verzameling bamboe schuttingen van tientallen partners. Bekijk het grote aanbod op je gemak en kies voor duurzame producten van bamboe voor in je tuin of op balkon. Je plaatst jouw bestelling bij diverse producten rechtstreeks via ons of anders eenvoudig bij één van onze partners. Happy and sustainable shopping!