Resultaat 1–30 van de 162 resultaten wordt getoond

Rolgordijn van bamboe kopen via Bamboebaas

Licht, donker en in alle maten verkrijgbaar! Een rolgordijn van bamboe shop je het makkelijkste via Bamboebaas.nl. Bij ons vind je namelijk een groot overzicht van alle bamboe rolgordijnen verkrijgbaar in Nederland. Dagelijks gaan wij voor jou op zoek naar nieuwe rolgordijnen om jouw een up-to-date aanbod te tonen. Gebruik de filters om specifiek te zoeken naar jouw kleur, breedte en hoogte van het rolgordijn. Ben je specifiek op zoek naar zwarte rolgordijnen van bamboe? Lees dan vooral ons blog artikel '5x zwarte bamboe rolgordijnen voor in huis'. Hierin hebben we namelijk vijf prachtige zwarte bamboe rolgordijnen voor je uitgelicht.

Bamboe raambekleding keuzehulp

De keuze is reuze, dat is ook het geval bij bamboe raambekleding. Er is zoveel verkrijgbaar dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen we je graag bij je keuze en leggen we je uit welke soorten rolgordijnen, gemaakt van bamboe, er verkrijgbaar zijn.

Een rolgordijn van bamboe is gemaakt van milieuvriendelijk bamboe. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten en stijlen zoals de Romeinse, oprolbare en tandem stijl om textuur aan elke kamer toe te voegen. Bamboe is een natuurlijk materiaal, hierdoor kan het rolgordijn verschillen in de vorm, dikte, textuur en korrel. Zonlicht heeft hierdoor makkelijker de kans er doorheen te schijnen en daarom kun je eventueel een voering toevoegen voor volledige lichtregeling.

Vind je het lastig om het juiste rolgordijn te vinden? Beantwoord dan de onderstaande vragen voor jezelf zodat je gerichter op zoek kunt gaan naar de juiste bamboe zonwering.

  • Bepaal of je een bamboe rolgordijn voor buiten wilt, of voor binnen.
  • Maak de keuze tussen zwart (vaak donkerbruin) of naturel kleur.
  • Bepaal hoeveel licht er door het rolgordijn heen mag schijnen. Wil je het liefst geen lichtdoorlating? Kies dan voor een extra voering!

Zodra je rekening gaat houden met de bovenstaande vragen zul je zien dat je keuze al veel makkelijker wordt.

Bamboe rolgordijnen op maat kiezen

Ben jij voor jouw rolgordijn op zoek naar een specifieke maat? Maak dan gebruik van de handig filters en krijg een overzicht van het aanbod dat voldoet aan jouw wensen. Bamboe zonwering is verkrijgbaar in talloze maten. 

De meest voorkomende breedte maten zijn:

De meest voorkomende lengte maten zijn:

Heb jij een rolgordijn van bamboe in een andere maat nodig? Ga dan zelf aan de slag met de filters en bekijk het grote aanbod direct.