Resultaat 1–28 van de 135 resultaten wordt getoond

Bamboe rolgordijnen

Last van de zon, liever wat meer privacy of gewoon helemaal gek op de natuurlijke look van bamboe? De rolgordijnen van bamboe helpen je de zon buiten te houden op een stijlvolle manier. Het natuurlijke bamboe past bij vrijwel ieder interieur. Voor welk bamboe rolgordijn kies jij?


De verschillende soorten bamboe rolgordijnen

De keuze is reuze, dat is ook het geval bij rolgordijnen van bamboe. Er is zoveel verkrijgbaar dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen we je graag bij je keuze en leggen je graag uit welke soorten bamboe rolgordijnen er verkrijgbaar zijn.

Rolgordijnen van bamboe zijn gemaakt van 100% biologische, milieuvriendelijke materialen zoals bamboe, riet, jute en grassen om een ​​exotische, chique tint te creëren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten en stijlen zoals de Romeinse, oprolbare en tandem stijl om textuur aan elke kamer toe te voegen.

De materialen die in de bamboe rolgordijnen worden gebruikt, zijn van nature gekweekt, wat betekent dat er verschillen zullen zijn in de vorm, dikte, textuur en korrel van het product. Hierdoor heeft zonlicht de mogelijkheid om er doorheen te schijnen en daarom kun je eventueel een voering toevoegen voor volledige lichtregeling.

Vind je het lastig om het juiste rolgordijn te vinden? Beantwoord dan de onderstaande vragen voor jezelf zodat je gerichter op zoek kunt gaan naar een bamboe rolgordijn.

Wil ik een rolgordijn voor binnen of buiten? Gaat mijn smaak uit naar een donkere of lichte bamboe kleur? Als ik het rolgordijn volledig sluit, moet deze dan licht doorlaten? Zo ja, hoeveel licht?

Zodra je rekening gaat houden met de bovenstaande vragen zul je zien dat je keuze al veel makkelijker wordt.

Wat kost een bamboe rolgordijn?

Omdat de rolgordijnen van bamboe in zoveel verschillende soorten verkrijgbaar zijn is ook de prijs erg verschillend. De goedkoopste bamboe rolgordijnen gaan over de toonbank voor rond de €6,95. Heb je liever betere kwaliteit of is het een bamboe rolgordijn voor buiten? Dan moet je rekening houden met een bedrag tussen de €30,- en €50,- Maar de prijs is ook vooral afhankelijk van het materiaal bamboe en de lengte en breedte van het rolgordijn.

Hoe hang ik een bamboe rolgordijn op?

Het ene rolgordijn zet je gemakkelijk vast met twee spijkers in de muur en de andere komt met een complete bevestigingsset. Gelukkig is het ophangen van een rolgordijn meestal niet de moeilijkste klus. De meeste rolgordijnen worden namelijk geleverd met een instructieboekje en in sommige gevallen zelfs met verschillende montage manieren, zodat jij geen halve dag kwijt bent met de montage ervan.