Resultaat 1–30 van de 118 resultaten wordt getoond

Bamboe gordijnen: alle stijlen, kleuren en maten

Er is zoveel verkrijgbaar dat je misschien moeite hebt met het vinden van het juiste bamboe gordijn. Daarom helpen we je graag bij je keuze en leggen we je uit welke stijlen, kleuren en maten gordijnen van bamboe er allemaal verkrijgbaar zijn.

Verschillende stijlen

Bij Bamboebaas zijn er rolgordijnen van bamboe verkrijgbaar in zogenoemde Romeinse stijl, oprolbare gordijnen of tandem stijl rolgordijnen. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende stijlen adviseren we je ons aanbod rolgordijnen te bekijken. 

Populaire kleuren

De meest populaire kleuren zijn bruin, donkerbruin, zwart en naturel rolgordijnen. Welke kleur je kiest, hangt vooral af van persoonlijke smaak en het interieur / exterieur waar je het rolgordijn wilt ophangen.

Meest voorkomende maten

Ieder kozijn of schot waar je graag zonwering ophangt heeft zijn eigen unieke maat. Bij Bamboebaas vindt je alle bamboe rolgordijnen op maat. In veel gevallen is er een beschikbare maat verkrijgbaar die aansluit op jouw maat kozijn. Veel voorkomende rolgordijn breedtes zijn 100 cm breed, 120 cm breed, 150 cm breed en 180 cm breed. Zit jouw breedtemaat hier nog niet tussen? Gebruik dan onze shop filters om jouw bamboe rolgordijn op maat gemakkelijk te vinden.

Naast de bovengenoemde onderdelen zit er ook verschil in de vorm, dikte en textuur van het bamboe. Afhankelijk van de dikte van de bamboe latjes en de dichtheid waarop deze naast elkaar zijn gevlochten kan zonlicht er wel of niet doorheen schijnen. Let hierop bij het maken van je keuze.

Bamboe rolgordijnen voor buiten

Rolgordijnen gemaakt van bamboe zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Hou er rekening mee dat een rolgordijn dat buiten hangt meer te verduren krijgt dan binnen en daardoor sneller zal verweren. 

Vocht is de grootste boosdoener voor verwering en blootstelling hieraan kan leiden tot schimmelvorming. Wanneer je deze dus onder de een overdekte veranda of overkapping kunt hangen, kan dat veel schelen in levensduur. 

Niet alleen rolgordijnen van bamboe worden buiten gebruikt. Denk bijvoorbeeld ook aan een loungeset van bamboe of een bamboe schutting, die zeer populair zijn in de tuinen van Nederland. Net zoals deze producten, adviseren we je bamboe rolgordijn te voorzien van een protector wanneer je deze in de buitenlucht wilt ophangen. Er zijn diverse protectoren op de markt verkrijgbaar die het verweringsproces vertragen of zelfs volledig tegen gaan. 

Zoek jij een bamboe rolgordijn voor buiten? Hou er dan rekening mee dat bovenstaand genoemde punten zich op termijn kunnen voordoen.

Bamboe zonwering kopen via Bamboebaas

Zonwering van bamboe shop je het makkelijkste via Bamboebaas.nl. Bij ons vind je namelijk een overzichtelijk aanbod van alle bamboe zonwering verkrijgbaar in Nederland, dus ook de meest populaire bamboe rolgordijnen. 

Dagelijks gaan wij voor jou op zoek naar nieuwe zonwering van bamboe om jou een up-to-date aanbod te tonen. Gebruik de filters om specifiek te zoeken naar jouw kleur, breedte en hoogte van bijvoorbeeld ons aanbod rolgordijnen. 

Ben je specifiek op zoek naar zwarte rolgordijnen van bamboe? Lees dan vooral ons blog artikel '5x zwarte bamboe rolgordijnen voor in huis'. Hierin hebben we namelijk vijf prachtige zwarte bamboe rolgordijnen voor je uitgelicht. Succes met shoppen!