Interieur

5x zwarte bamboe rolgordijnen voor in huis

5x zwarte bamboe rolgordijnen voor in huis featured image

Zwarte bamboe rolgordijnen in huis zijn de manier om een optimale sfeer te creëren. Bamboe is een natuurlijk materiaal, en daarom een prima keuze als raamdecoratie. Het houdt het zonlicht tegen, maar verduistert niet de hele kamer. Het zorgt voor een sfeervol licht in huis en een aangename temperatuur. Ben je op zoek naar rolgordijnen voor in de huis- of slaapkamer, dan zijn bamboe rolgordijnen een geweldige keuze.

Uitgelicht in dit artikel

1. Bamboo Import Europe Zwart Bamboe Rolgordijn

Zoek je een zwart bamboe rolgordijn met een natuurlijke uitstraling, dan is een rolgordijn van Bamboo Import Europe de juiste keuze. Het is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt handgemaakt in Indonesië. Je krijgt hierdoor een uniek natuurproduct, waarbij de ringen en tekeningen van de zwarte bamboestammetjes nog te zien zijn.

Een zwart rolgordijn is geschikt voor elke kamer, en houdt effectief de hitte en het licht van de zon tegen. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om geluiden van buiten te dempen en inkijk tegen te gaan. Is het rolgordijn net wat te groot? Je kunt je bamboe rolgordijn zwart op maat maken door er een stukje af te zagen. Niet alleen is  dit zwarte rolgordijn een manier om je kamer te verfraaien, je steunt er ook nog het milieu mee, omdat Bamboo Import Europe deze rolgordijnen CO2 negatief produceert.

2. Sol Royal Zwart/Donkerbruin Bamboe Rolgordijn

Dit prachtige zwart/donkerbruine rolgordijn heeft fijne, smalle latjes die elk interieur een stijlvol uiterlijk geven. Bamboe rolgordijnen houden de zon, zowel de hitte als het licht, goed buiten, zodat je kunt genieten van aangename temperaturen in huis. En het fijne is dat ze niet al het licht tegenhouden, zodat het niet onaangenaam donker wordt. 

Bamboe rolgordijnen zijn erg populair tegenwoordig en dat is geen wonder. Het is een prachtig natuurproduct dat overal mooi staat: of dat nu de badkamer, de huiskamer of een slaapkamer is. Je voelt je direct thuis als je binnenkomt. Deze zwarte bamboe rolgordijnen gaan soepel omhoog en omlaag met de trekkoorden die aan de zijkant zitten. Ze zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, dus voor elk formaat raam vind je het juiste bamboe rolgordijn.

3. Zwart/donkerbruin Bamboe Rolgordijn

Dit mooie zwart/donkerbruine bamboe rolgordijn van Xenos is in elke kamer van je huis op zijn plek. Geef bijvoorbeeld je keuken een sfeervolle uitstraling en houd de zon buiten als je staat te koken. Of hang dit rolgordijn in de slaapkamer, om zowel licht, warmte als inkijk tegen te gaan. Je geeft een ruimte veel karakter door te kiezen voor deze raamdecoratie van Xenos. Het zwarte bamboe rolgordijn heeft een bijzonder mooie textuur met fijne latjes in​ twee verschillende kleuren, zwart en donkerbruin. Ook dit zwart/donkerbruine bamboe rolgordijn is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

4. Victoria M. Bamboe Rolgordijn Zwart

Dit stevige zwarte rolgordijn van bamboe is gemaakt van dunne hoogwaardige bamboe staafjes. Doordat het gordijn uit dunne latjes bestaat, laat het wel lichtdoor, maar houdt het de warmte goed buiten. Met zijn subtiele structuur zorgt het  Victoria M. zwarte bamboe rolgordijn voor een prachtige versiering van je huis- of slaapkamer. Aan de zijkanten zitten koortjes, waarmee je gemakkelijk het rolgordijn omhoog kunt trekken of het weer kunt laten zakken. Zo bepaal je zelf hoeveel licht er binnen komt en kun je de sfeer in de kamer bepalen. Het Victoria M. bamboe rolgordijn is zeer stijlvol en past in ruimtes met licht en donker interieur.

5. Intergard Rolgordijn bamboe zwart Kochi

Dit unieke zwart/donkerbruine bamboe rolgordijn heeft een opvallend uiterlijk. Met zijn prachtige donkere baleinen kleedt het je ramen mooi aan. Bamboe is een materiaal dat eigenlijk overal bij past en zich ook soepel voegt naar elke stijl. De natuurlijke uitstraling van het Intergard Rolgordijn Kochi is stijlvol, maar toch ook warm. Met dit rolgordijn creëer  je een intieme sfeer, waar iedereen zich snel op zijn gemak zal voelen. Het is verkrijgbaar in een formaat.

Nog niet het bamboe rolgordijn van je dromen gevonden?

Met rolgordijnen zorg je voor de ultieme afwerking van jouw huis- of slaapkamer. Heb je het rolgordijn dat in jouw huis past nog niet gevonden? Zoek verder bij Bamboebaas, waar we de mooiste rolgordijnen van de beste kwaliteit voor je op een rijtje zetten.