Bamboe windlicht

Creëer een gezellige sfeer met windlichten gemaakt van bamboe! Het natuurlijke bamboe in combinatie met een gezellig lichtje geeft direct meer sfeer! Bovendien is een bamboe windlicht een mooi woonaccessoire om toe te voegen aan jouw interieur en kun je deze binnen én buiten een mooi plekje geven.

Toont alle 13 resultaten

Meer sfeer met een windlicht

Met een bamboe windlicht zorg je snel voor een sfeervolle inrichting van jouw woonvertrek of loungeplek buiten. Windlichten van bamboe mogen bij jou dan ook niet ontbreken! Door gebruik te maken van windlichten geef je in een mum van tijd een finishing touch aan iedere ruimte. Daarvoor hoeven ze niet eens te branden! Maar zeker ook dan zijn ze een echte sfeermaker en geven die niet te evenaren gezelligheid die alleen een echt bamboe windlicht kan brengen! Het warme licht dat door een windlicht mooi wordt verspreid draagt daar in ieder geval aan bij.

Windlichten voor buiten

In de donkere dagen van het jaar kunnen we wel wat extra licht en warmte gebruiken! Maar ook in de seizoenen dat we meer tijd buitenshuis vertoeven, is een bamboe windlicht buiten een ideale manier om ook daar voor een leuke en passende sfeerverlichting te zorgen. Een windlicht is daarbij ook nog eens zeer praktisch, want de hoge wand beschermt de vlam tegen ieder zuchtje wind en zal daarom niet zo snel uitdoven. De vlam wordt veilig afgeschermd en dat is ook steeds weer een voordeel. Zo kun je er volop ongestoord buiten van genieten, als je eenmaal een bamboe windlicht hebt aangestoken.

Een leuke toevoeging aan jouw interieur

Je kunt bamboe windlichten feilloos combineren met andere meubels van bamboe, bijvoorbeeld op een kastje of bijzettafel staan ze erg mooi. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zo vind je voor ieder interieur wel een passend item. Met een grote bamboe windlicht zorg je in huis voor een echte eye-catcher. Een erg leuk idee is om meerdere windlichten bijeen te plaatsen en daarmee geef je meteen de gewenste uitstraling aan jouw woning. Verder past een bamboe windlicht in het zwart perfect bij een moderne of meer industriële woninginrichting, waarbij het een mooi geheel vormt met de zwarte accenten van het staal voor die stoere look. Voor wat meer variatie in huis kun je een leuk bamboe windlicht afwisselen met andere lampen. Een goed idee dus om een windlicht van bamboe te kopen!