Bamboe wasmanden

Vuile was laten rondslingeren, daar houdt niemand van! Met een wasmand van bamboe zorg jij dat dit niet meer hoeft te gebeuren en pimp je ook nog eens de badkamer. Duurzame bamboe wasmanden voegen een natuurlijke look toe aan je badkamer. Voor welke wasmand ga jij?

Resultaat 1–30 van de 604 resultaten wordt getoond

Duurzame wasmanden van bamboe

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe wasmand is het verstandig om jezelf de volgende vraag te stellen: Aan wat voor eisen moet mijn nieuwe wasmand voldoen? Er zijn honderden wasmanden verkrijgbaar die verschillen in materiaal, kleur en mogelijkheden. De bamboe wasmand is een ideaal voorbeeld van de combinatie tussen praktisch, duurzaam en stijlvol. De kans dat je met een wasmand van bamboe een miskoop doet is dan ook erg klein. Het materiaal bamboe dat gebruikt wordt voor het maken van deze wasmanden is duurzaam verkregen. Bamboe heeft namelijk vele voordelen ten opzichte van alternatieve zoals plastic of houten wasmanden: Bamboe is de snelst groeiende plant op de aarde, heeft weinig bestrijdingsmiddelen nodig tot een eindproduct, is sterker dan hardhout en stoot meer zuurstof terug de atmosfeer in dan bomen. Om maar enkele redenen te noemen waarom we bij Bamboebaas zo enthousiast zijn over bamboe.

Luxe wasmand met een prachtige uitstraling

Ben jij op zoek naar een luxe wasmand? Dan heb je bij de aanschaf van een wasmand van bamboe een schot in de roos. Het duurzame materiaal en de luxueuze uitstraling die deze wasmanden hebben geven jouw badkamer een hele andere look. Met een bamboe wasmand hoef je niet bang te zijn dat deze in het zicht staat. De natuurlijke look van bamboe, verkrijgbaar in diverse tinten, mag de nieuwe eye-catcher zijn van jouw badkamer. Daarnaast kun je ervoor kiezen om die nieuwe badkamer look helemaal af te maken met bamboe badkameraccessoires. Hiermee geef je jouw badkamer nog meer die natuurlijke look waar vele interieurstijlen naar smachten.

Badkamer wasmand: welke opties zijn er?

De wasmanden gemaakt van bamboe zijn verkrijgbaar in verschillende types. Vind je het fijn om vuile was te scheiden tussen bijvoorbeeld donker en licht? Dan is een wasmand met 2 vakken de ideale uitkomst. Zoek je een wasmand die precies tussen je badkamermeubel en muur past? Een wasmand die rechthoekig is, is de oplossing voor jou! Vind je het praktisch om niet alle attributen op de badkamer te moeten verplaatsen tijdens de grondige schoonmaak? Dan is de keuze voor een wasmand op poten zeer geschikt. Zo kun jij met de stofzuiger of dweil gemakkelijk onder de bamboe wasmand door en heb je binnen een mum van tijd de badkamer helemaal schoon.