Bamboe wanddecoratie

Met bamboe wanddecoratie haal je gezelligheid en sfeer in huis. Het materiaal is ideaal te combineren met vele interieurstijlen en komt vaak goed tot zijn recht door de natuurlijke kleuren en uitstraling. Hang bijvoorbeeld een mooie bamboe wandhanger aan de muur in je slaapkamer of fleur de hal op met een duurzame bamboe spiegel. Voor iedere woonsmaak is er mooie wanddecoratie van bamboe te vinden.

Toont alle 2 resultaten

Bamboe wanddecoratie voor de woonkamer

Wanddecoratie van bamboe helpt je jouw ruimte nog meer aan te kleden. Het toevoegen van details aan de inrichting maakt het knusser, gezelliger en warmer in de ruimte. Met wanddecoratie van bamboe zorg je ervoor dat jouw woonkamer een uitnodigende uitstraling krijgt. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een grote bamboe spiegel boven den bank of een leuk windlicht dat je in een hoekje van de kamer neerzet. Door af te wisselen met je wanddecoratie krijgt je woonkamer steeds weer een frisse uitstraling. Je laat jouw persoonlijke stijl spreken door de puntjes op de i te zetten met schitterende decoratieve elementen. Zijn vrienden van je net verhuisd en ben je op zoek naar een origineel en leuk cadeau? Met wanddecoratie van bamboe geef je iets bijzonders en blijvends!

Wanddecoratie van bamboe voor de slaapkamer

Wanddecoratie van natuurlijke bamboe geeft extra warmte aan de slaapkamer. Hang gevlochten bamboe schalen tegen de muur of kies voor een ingelijst kunstwerk van bamboe dat je boven je bed hangt. Doordat bamboe een natuurlijk materiaal is past het mooi in ieder interieur. Zowel op een witte muur als op een gekleurde muur komt de bamboe wanddecoratie tot leven. Voor de kinderkamer zijn er ook mooie decoratieve stukken verkrijgbaar. Een grote dierenkop van bamboe heeft een speelse uitstraling en prikkelt de fantasie van je kind.

Bamboe wanddecoratie kopen bij Bamboebaas

Voel je echt thuis in jouw huis met gezellige woonaccessoires en wanddecoratie. Het aanbod is zo groot, dat je altijd iets moois vindt dat bij jouw smaak en interieur past. Van ronde wanddecoratie van bamboe tot vierkante wanddecoratie of wanddecoratie in de vorm van een waaier. De wanddecoratie gemaakt van bamboe is duurzaam. Door de natuurlijke uitstraling past deze in vrijwel iedere inrichting. Hang jouw favoriete decoratie op in de gang, maak het gezellig boven de trap of fraai je woon- of slaapkamer op met prachtige bamboe muurdecoratie.