Bamboe spatels

Maak koken nog leuker met een spatel van bamboe. Ben jij een echte keukenprins of prinses en kun je niet zonder degelijk kookgerei? Grijp niet mis en maak gebruik van een duurzame bamboe spatel. Deze zijn gemaakt van het duurzame materiaal bamboe en zijn ontzettend sterk voor een lange levensduur. Shop de leukste bamboe spatels bij Bamboebaas en maak je volgende gerecht ermee klaar.

Resultaat 1–30 van de 150 resultaten wordt getoond

Losse bamboe spatel of een complete bamboe spatel set

Spatels van bamboe zijn duurzaam en hebben een neutrale natuurlijke uitstraling. Ze zijn uiterst geschikt voor de meeste maaltijden in de keuken. Ook wanneer je een heerlijke chocolade taart gaat bakken komt een bamboe spatel goed van pas.

Wil je meer dan alleen een enkele bamboe spatel kijk dan eens naar een complete bamboe spatel set. Een set bevat meestal 4 a 5 spatels zodat je voor iedere kookklus het juiste gereedschap bij de hand hebt. Naast de functionaliteit van de bamboe spatels staan deze door hun natuurlijke houten uitstraling ook zeer mooi in de keuken. Ben jij overtuigd? Shop het grootste assortiment bamboe spatels of een complete bamboe spatel set bij Bamboebaas.