Bamboe schoenenrekken

Met een bamboe schoenenrek zorg je ervoor dat jouw hal er netjes en opgeruimd uit ziet. Bamboe is een sterk en duurzaam materiaal dat lang meegaat. Sommige schoenenrekken hebben een stevige bovenkant waar je op kunt gaan zitten om bijvoorbeeld je schoenen aan te trekken. Weer anderen zijn smal en hoog, waardoor deze schoenenrekken van bamboe ook in een kleine gang passen. Bekijk het uitgebreide aanbod op je gemak en bestel jouw bamboe schoenenrekken online.

Toont alle 6 resultaten

Mooi en praktisch bamboe schoenenrek

Stel je voor: Jij komt binnen, trekt je jas uit en hangt deze op je kapstok voordat je gaat zitten op je net nieuw bestelde bamboe schoenenrek om je schoenen uit te trekken. Handig he? Je bergt je schoenen direct netjes op door ze op het schoenenrek te zetten. 

Dit praktische meubel maakt het eenvoudig om de hal opgeruimd en netjes te houden. Een mooi schoenenrek draagt daarnaast bij aan je interieur. Het natuurlijke materiaal past uitstekend bij de rest van je inrichting, of je nu een moderne woonsmaak hebt of een landelijk interieur. Het woonaccessoire zorgt voor warmte in je woning. Bamboe is een kwalitatief en duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan. Perfect materiaal voor een schoenenrek dat dagelijks wordt gebruikt.

Schoenenkast van bamboe voor het hele gezin

Ben jij 's ochtends altijd op zoek naar je schoenen? Of kun je de favoriete schoenen van je kind niet vinden terwijl jullie al bijna de deur uit moeten? Met een kwalitatieve schoenenkast van bamboe is dit probleem verleden tijd. Er is doorgaans voldoende ruimte voor 6 tot 9 paar schoenen. Zo kan je ieders veelgebruikte schoenen kwijt op het praktische en mooie schoenenrek.

Sommige rekken bieden ook ruimte voor andere accessoires. Zo berg je jouw zonnebril, muts of sjaal op in de bergruimte onder het zitgedeelte. Je kunt er ook voor kiezen om een eenvoudig schoenenrek te combineren met een bamboe krukje, zodat het rekje meer ruimte biedt voor schoenen en accessoires. Om je schoenen aan te trekken gebruik je het hippe krukje en je zorgt direct voor samenhang in je interieur.

Bamboe schoenenrek kopen

Nergens is het zo makkelijk om het perfecte schoenenrek van bamboe te shoppen als bij Bamboebaas.nl. Op ons platform vind je namelijk het grootste assortiment bamboe producten van Nederland, van maar liefst meer dan 60 Nederlandse retailers. Daarnaast hebben wij een eigen lijn met stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige bamboe producten. Je ziet in een oogopslag welke producten er allemaal aan jouw wensen voldoen. Neem ook zeker een kijkje bij de rest van onze bamboe kasten om jouw interieur compleet te maken.