Bamboe prullenbakken

Een bamboe prullenbak is gemaakt van duurzame materialen en heeft een strakke en stijlvolle uitstraling. De prullenbak overheerst niet in het interieur van jouw keuken, is sterk, functioneel en gemakkelijk schoon te maken. Je hebt de keuze uit diverse formaten en kleuren. Neem snel een kijkje in het uitgebreide assortiment.

Resultaat 1–30 van de 76 resultaten wordt getoond

Pedaalemmer van bamboe in vele formaten

Of je nu op zoek bent naar een compacte bamboe tafel prullenbak of een grotere afvalbak met bamboe deksel voor in de keuken: op bamboebaas.nl vind je gegarandeerd een stijlvolle bamboe prullenbak die past bij je wensen. Ga bijvoorbeeld voor een compacte pedaalemmer met een Scandinavisch design en bamboe deksel. Deze komt goed tot zijn recht in verschillende ruimtes, waaronder de badkamer of op het toilet. Bamboe is een sterk materiaal dat een lange levensduur garandeert. Daarnaast is bamboe gemakkelijk schoon te houden, waardoor dit een hygiënisch materiaal is voor een afvalemmer. Het voordeel van een pedaalemmer is dat jouw handen niet vies worden dankzij het pedaal. Je maakt de afvalemmer open met je voet. Vaak is de emmer in de prullenbak van een handvat voorzien, zodat je de rommel gemakkelijk weg kunt gooien. Naast diverse formaten heb je ook de keuze uit verschillende kleuren, van wit en zwart tot klassiek donkerblauw.

Bamboe prullenbakken met deksel

Bij de keuze voor een prullenbak maak je allereerst onderscheid tussen een prullenbakken met deksel of zonder deksel. Een prullenmand zonder deksel is handig voor naast je bureau of in je thuiskantoor, omdat je verfrommelde papieren eenvoudig vanaf een afstandje in de mand gooit. Een prullenbak met bamboe deksel zorgt ervoor dat het afval zich buiten je zicht bevindt. Deze prullenbakken worden vaak gebruikt in de keuken omdat de afvalbak gemakkelijk schoon te maken is. Door gebruik te maken van andere bamboe items, zoals een bamboe wijnrek of bamboe keukenweegschaal, breng je direct eenheid aan in het interieur van de keuken. Bamboe is een geschikt materiaal voor heel veel toepassingen doordat het zo stevig en makkelijk schoon te houden is. Een ander groot voordeel van bamboe is dat het natuurlijke materiaal goed tot zijn recht komt in verschillende interieurstijlen, van een modern interieur tot een landelijk interieur. Bamboebaas.nl heeft het grootste assortiment bamboe producten van Nederland, waardoor je gemakkelijk dé bamboe prullenbak vindt die bij je smaak past.