Bamboe plantenbakken

Een leuke en gemakkelijke manier om jouw tuin, balkon of terras te verfraaien, is door een of meerdere planten te plaatsen in een bamboe plantenbak. Plantenbakken gemaakt van bamboe zijn een gewilde keuze, mede vanwege het feit dat ze goed bestand zijn tegen diverse weersinvloeden maar ook een unieke en exotische uitstraling hebben. Bekijk ons aanbod plantenbakken.

Toont alle 3 resultaten

Bamboe plantenbakken met een exotisch design

Met bamboe plantenbakken voorzie je elke buitenruimte in een handomdraai van eenvoud en stijl. Dit zorgt voor een rustige, maar chique uitstraling. Het oogt een beetje botanisch, zo zou je kunnen stellen. Warmte, kou, zon of regen; de kwaliteit van bamboe zal je aangenaam verrassen. Plantenbakken van bamboe zijn kleurvast en onderhoudsarm. Met bamboe kies je bovendien bewust. Het groeit namelijk erg snel en zelfs zonder het gebruik van pesticiden. Vind je het belangrijk dat esthetiek goed samenvalt met oog voor mens en milieu, dan zijn deze plantenbakken een zeer goede keuze. Het tijdloze ontwerp past bovendien bij nagenoeg elke stijl en de natuurlijke tinten komen goed tot hun recht.

Voor elke behoefte een bamboe plantenbak

Bamboe plantenbakken zijn in meerdere soorten verkrijgbaar. Zo heb je onder meer losse plantenbakken, maar ook plantenbakken met rek of losse plantenrekken. Daar waar een plantenbak van bamboe veelal gekozen wordt omwille van hun alledaagse toepassing, lenen plantenbakken met rek zich goed voor het creëren van een stukje privacy en vormen ze als het ware een natuurlijke afscheiding tussen bijvoorbeeld het gras en je terras. Je kunt namelijk een klimplant tegen het rek aan laten groeien dat inkijk tegengaat. Bamboe plantenbakken zijn op hun beurt ideaal voor het toevoegen van andere tuindecoratie dan enkel planten en bloemen, waardoor je tuin een extra gezellige uitstraling krijgt.

Mix en match met andere bamboe producten

Bamboe plantenbakken vormen dus in elke vorm een uitstekende aanvulling op jouw exterieur. Hoe leuk is het om deze plantenbakken of -rekken te combineren met andere bamboe producten? Zo geeft het een verfijnde look als je bijvoorbeeld een loungeset van bamboe hebt staan in de tuin of binnenshuis ook gebruik maakt van dit natuurlijke materiaal. Op die manier maak je van huis en tuin een passend geheel. Lijkt dit je wat? Bekijk dan ons aanbod en ontdek hoe je met onze plantenbakken van jouw tuin een prachtige plek maakt.