Bamboe placemats

Bescherm je tafel tegen vuil en vlekken met een setje bamboe placemats. Deze placemats zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook helemaal hip uit. Zo kleed je jouw tafel leuk aan als je dinergasten hebt. Bamboe is een duurzaam materiaal en een placemat van bamboo is dan ook een verantwoorde keuze! Neem direct een kijkje bij de verschillende kleuren en vormen en vind jouw ideale placemats.

Resultaat 1–30 van de 176 resultaten wordt getoond

Bamboe placemats in diverse formaten

Bij het kopen van nieuwe placemats is het belangrijk dat je voor het juiste formaat kiest. Kleine placemats zijn goed te gebruiken in combinatie met kleine borden. Als je hier echter een groot bord op zet waar ook nog bestek naast komt te liggen, blijft er weinig zichtbaar van je mooie placemat. Placemats die je wilt gebruiken bij het diner hebben idealiter een formaat van ongeveer 40 x 30 centimeter. Er is dan nog voldoende ruimte over om een glas neer te zetten. Naast een rechthoekig formaat, is de bamboe placemats rond ook zeer populair. Een ronde placemat heeft een speelse uitstraling en is al snel groot genoeg voor een dinerbord, bestek en glas. Zo bescherm je jouw tafel tegen kringen, krassen en vlekken.

Praktische voordelen van een placemat van bamboo

Placemats beschermen je tafel tegen krassen en vlekken. Zeker als je jonge kinderen hebt, heb je veel baat bij het gebruik van placemats. Naast de functionele werking kan de juiste placemat ook voor een gezellige sfeer zorgen. Creëer in een handomdraai een romantische of een luxe sfeer, of pas je placemats aan op de gerechten die je serveert voor een optimale beleving. Wist je dat je ook een ruime keuze hebt uit hoogwaardig en stijlvol bamboe servies? De placemats van duurzaam bamboe zijn er in tal van kleuren. Ga voor een placemat in een naturelle kleur of kies voor opvallende groene placemats of vrolijke rode placemats. Sommige placemats zijn voorzien van een speelse opdruk.

Bamboe placemats kopen

Bestel hippe placemats van duurzaam en natuurlijk bamboe gemakkelijk via Bamboebaas.nl. Wij hebben het uitgebreide assortiment van tienhttps://www.bamboebaas.nl/bamboe-keukenaccessoires/tallen Nederlandse verkopers voor je op een rij gezet. Zo zie jij welke keuzes er allemaal zijn en profiteer je van een scherpe prijs. Nieuwe placemats zijn erg leuk om cadeau te doen aan een kookliefhebber en goed te combineren met andere mooie bamboe keukenaccessoires.