Bamboe nachtkastjes

In de slaapkamer wil je rust creëren. De natuurlijke uitstraling van bamboe nachtkastjes passen hier perfect bij en zijn ook nog eens makkelijk te combineren met diverse interieurstijlen. Verkrijgbaar in diverse maten, vormen en stijlen. Voor welk bamboe nachtkastje ga jij?

Toont alle 9 resultaten

Bamboe nachtkastjes kopen bij Bamboebaas

De nachtkastjes van bamboe zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, stijlen en opties. De meest voorkomende nachttafel staat op vier poten en heeft vaak schuiflades waarin je gemakkelijk al je spullen kunt opbergen zoals bijvoorbeeld een telefoonoplader of boek. Ook zijn er bamboe nachtkastjes die zweven en bevestigd moeten worden aan de muur. Deze hebben vaak geen opbergruimte zoals een nachttafel met schuiflades maar zijn bijvoorbeeld wel geschikt om ‘s morgens een kop koffie op te plaatsen. Heb je veel opbergruimte nodig? Kies dan voor een nachtkastje met plankjes of schuiflades zodat je gemakkelijk al je spullen kwijt kunt en het er ook nog eens opgeruimd uit ziet.

Bamboe in combinatie met andere materialen

Je zou verwachten dat een nachtkastje van bamboe ook volledig van bamboe gemaakt is. Deze zijn er uiteraard ook maar de moderne nachtkastjes bestaan gedeeltelijk uit bamboe in combinatie met bijvoorbeeld hardboard, hout of MDF. Hierdoor ontstaan er nog meer unieke nachtkastjes! In veel gevallen vermelden we op de productpagina uit welke materialen het product gemaakt is. Staat dit er niet bij vermeld maar wil je dit wel graag weten voordat je de bestelling plaatst? Neem dan contact met ons op via WhatsApp, E-mail, het contactformulier of ons telefoonnummer.