Bamboe matrassen

Wanneer je op zoek bent naar een matras van bamboe betekent dit dat je wilt profiteren van de vele voordelen. Bij een bamboe matras is er in het matras gebruikt gemaakt van bamboe vezels of bamboe textiel. De matrassen van bamboe staan op verre voorsprong op de eerste plek als het gaat om ventilatie. Bamboe vezels of bamboe textiel werkt namelijk als een temperatuurregelaar: in de zomer koel, in de winter warm. Wat wil je nog meer! Shop direct de beste bamboe matrassen.

Resultaat 1–30 van de 604 resultaten wordt getoond

Een bamboe matras voor de ideale nachtrust

Slaap jij op dit moment minder goed of is het simpelweg tijd voor een nieuw matras? Ook matrassen verslijten en zijn soms toe aan vervanging. Matrassen van bamboe brengen vele voordelen met zich mee. Een bamboe matras bevat in de meeste gevallen een tijk van bamboe. Deze tijk zorgt voor optimale ventilatie en dient als temperatuurregelaar. Hierdoor is het matras zeer geschikt voor alle seizoenen. Ook is een tijk van bamboe anti-bacterieel en anti-allergisch. Deze vele voordelen laten veel mensen bewust kiezen voor een bamboe matras.

Door de gaatjesstructuur in bamboe vezels heeft een matras van bamboe een sterk absorberende eigenschap, vocht door bijvoorbeeld transpiratie zullen geen probleem meer vormen. Dit geldt voor alle textiel die gemaakt is van bamboe. Wil je het dus meteen goed aanpakken, maak je bed dan helemaal compleet met een bamboe dekbed, dekbedovertrek en kussens van bamboe. Ga voor een ideale nachtrust met een bamboe matras en draag je steentje bij aan een duurzame wereld.