Bamboe manden

Prachtige duurzame bamboe manden die niet mogen ontbreken in jouw interieur! Die shop je bij Bamboebaas.nl. De bamboe mand is een praktisch en stijlvol woonaccessoire dat in ieder interieur tot zijn recht komt vanwege de natuurlijke uitstraling van het materiaal. Of je nou op zoek bent naar een gevlochten bamboe mand voor in de woonkamer of een opbergmand met handvaten voor in de badkamer, bij ons vind je het allemaal.

Toont alle 11 resultaten

Bamboe mand voor iedere woonstijl

Een bamboe mand is een echte aanwinst voor in het interieur. Je kunt grotere bamboe manden bijvoorbeeld gebruiken als opbergmand voor plaids of speelgoed zodat je eenvoudig en snel je woon- of slaapkamer netjes houd. Bij Bamboebaas shop je onder andere exclusieve bamboe opbergmanden uit onze eigen collectie.

Ook voor op de badkamer is een bamboe mand of een mandenset zeer leuk en functioneel. De bamboe manden sets worden veelal gebruikt voor het opbergen van kleinere accessoires in de badkamer. Kijk goed naar de kleuren die jij gebruikt in je interieur en kies bijvoorbeeld voor manden die hier goed bij passen, zoals een naturel bamboe opbergmand of een groene mand.

Bamboe manden set shoppen

Door direct voor een complete set te kiezen creëer je eenheid in je interieur. Zet de manden bij elkaar om een leeg hoekje op te vrolijken of gebruik ze juist verspreid door de kamer. De manden van bamboe in een set hebben vaak een ander formaat, zodat je zowel een kleine, middelgrote en grote mand van bamboe in huis haalt. Niet alleen zijn deze sets erg handig, maar ook vormen ze een prachtig accessoire voor iedere ruimte in huis. Hou bijvoorbeeld de kinderkamer of speelhoek netjes. Dankzij de gave kleuren en het duurzame materiaal kun je ze zeker in het zicht plaatsen!

Bamboe items kopen via Bamboebaas

Van een gevlochten bamboe mand tot een geverfd exemplaar: op Bamboebaas.nl vind je de mand die perfect in jouw interieur past. Veel van de manden zijn afkomstig uit onze exclusieve collectie. Vanuit onze jarenlange ervaring met bamboe producten hebben wij de meest hoogwaardige manden van bamboe voor jou geselecteerd. Deze zijn mooi te combineren met lampen van bamboe en andere natuurlijke woonaccessoires. Dagelijks gaan we op zoek naar nieuwe bamboe producten voor het meest volledige aanbod dat je online kunt vinden. Volg ons op social media voor inspiratie en de leukste nieuwtjes!