Resultaat 1–28 van de 510 resultaten wordt getoond

Bamboe lampen

Breng nog meer sfeer in huis met een lamp van bamboe. Door de natuurlijke uitstraling van een bamboe lamp is er voor vrijwel iedere interieurstijl eentje te vinden. Of je nou op zoek bent naar een grote bamboe lamp voor in de woonkamer of een witte bamboe hanglamp voor boven de eettafel, Bamboebaas helpt jou de ideale bamboe lamp makkelijk te vinden.


Grootste assortiment bamboe lampen van Nederland

Door onze samenwerking met tientallen retailers kunnen we jou het meest uitgebreide assortiment bamboe lampen van Nederland tonen. We werken dagelijks aan de uitbreiding van ons assortiment om jou een volledig en up-to-date overzicht te geven van alle bamboe lampen verkrijgbaar in Nederland. Van bamboe hanglampen, vloerlampen en tafellampen, bij ons shop je gemakkelijk en overzichtelijk het grootste assortiment bamboe lampen van Nederland.

Een bamboe lamp design voor iedere interieurstijl

Nog geen idee welke bamboe lamp nou het beste bij jouw interieurstijl past? Kijk goed naar de stijl en het kleurgebruik binnen je huidige interieur. Heb je veel donkere kleuren in huis? Dan kan het contrast van een witte bamboe lamp een mooie toevoeging zijn. Wanneer je al een vrij licht interieur hebt is het wellicht verstandiger om te kiezen voor een lamp van bamboe met een donkere houtkleur of zelfs zwart.

Afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren hebben we bij Bamboebaas een bamboe lamp design voor iedereen. Inspireer jezelf met ons grote assortiment bamboe lampen en shop bij de meest bekende retailers van Nederland.