Bamboe kussens

Ervaar heerlijke nachtrust en de vele voordelen van een bamboe kussen. Het grootste aanbod kussens van bamboe shop je bij Bamboebaas. Je vindt bij ons zowel de originele bamboe kussens als de orthopedische bamboe kussens. Voor welk kussen kies jij?

Resultaat 1–30 van de 78 resultaten wordt getoond

Ervaar de voordelen van een bamboe hoofdkussen

Het gebruik van bamboe beddengoed in de slaapkamer komt steeds meer voor. Niet alleen  hoofdkussens maar ook bamboe dekbedden, hoeslakens en kussenslopen zijn verkrijgbaar. En dat is niet voor niks. Doordat bamboe de natuurlijke eigenschap heeft om te ventileren, merk je dit ook in je nachtrust. Heb je vaak last van zwetend wakker worden? Kies dan voor een bamboe hoofdkussen! Bamboe is een duurzaam en ademend materiaal. Hierdoor wordt niet alleen lichaamswarmte efficiënt afgevoerd, maar voelt het kussen ook koel en zacht aan. Daarnaast kan een origineel bamboe kussen zelfs in de wasmachine op 40 graden gewassen worden. Zo hou je je kussen jarenlang heerlijk fris!

Orthopedisch bamboe kussen: verlicht spier en gewrichtspijn.

Heb je drukke dagen en val je lastig in slaap? Of slaap je zo diep, dat je 's ochtends bij het wakker worden last hebt van stijve spieren? Met een goed kussen ondersteun je je lichaam ‘s nachts het beste. Maar wat is een goed kussen? De kussens van bamboe zijn ook verkrijgbaar als orthopedisch bamboe kussen. Dit kussen vormt zich naar je lichaam, en zorgt voor optimale ondersteuning in je rug, nek en schouders. Nek – en rugklachten zijn met dit kussen verleden tijd! Een orthopedisch bamboe kussen heeft een drukverlagende vulling van traagschuim. Het maakt niet uit in welke slaaphouding je in slaapt valt. Een orthopedisch kussen van bamboe is meer dan het proberen waard, wanneer je last hebt van spieren of gewrichten. Daarnaast hebben de orthopedische bamboe kussens ook alle fijne eigenschappen die bamboe met zich meebrengt. van bamboe. Denk aan ventilerend, hypo allergeen, zacht voor de huid en duurzaam. Grote kans dat wanneer je zo’n kussen uitprobeert, er niet meer vanaf wilt!

Origineel bamboe kussen kopen

Als je last hebt van huisstofmijt allergie, dan is een origineel bamboe kussen helpend voor je gezondheid. Doordat bamboe anti allergeen is, heeft deze allergie geen kans meer. Er is een enorm aanbod in originele bamboe kussens. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ieder origineel bamboe kussen lang meegaat. Je hebt er dus jaren plezier van. Om te weten op welk bamboe hoofdkussen je het fijnste ligt, kun je eens kijken naar de verschillende soorten die onze partners aanbieden. Draai je veel in bed of heb je last van stijve spieren bij het opstaan? Een orthopedisch bamboe kussen kan dan uitkomst bieden. Door de speciale vulling worden drukpunten in het lichaam ontlast. Wil je liever een bamboe kussen die vergelijkbaar is met een normaal hoofdkussen, maar wel met de positieve eigenschappen van bamboe? Dan is een origineel bamboe hoofdkussen wellicht iets voor jou.