Resultaat 1–28 van de 29 resultaten wordt getoond

Bamboe kapstokken

Wanneer je de voordeur van je woning binnenstapt wil je een jas en eventueel andere attributen zoals een sjaal, hoed of muts kwijt kunnen. Een bamboe kapstok helpt je deze geordend weg te hangen en houdt je hal opgeruimd en netjes. Een kapstok van bamboe is de beste vervanger voor een houten of plastic kapstok omdat bamboe ontzettend duurzaam is.


Verschillende soorten bamboe kapstokken

Kapstokken van bamboe zijn er in diverse vormen, maten en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een staande kapstok of een kapstok die je bevestigd aan de muur, het is allemaal verkrijgbaar. Wil je daarnaast ook nog attributen kwijt zoals een sjaal, paar handschoenen of misschien wel leuke woonaccessoires om de hal aan te kleden? Kies dan voor een bamboe wandkapstok met plankje zodat je je spullen makkelijk kwijt kunt. Ook kun je kiezen voor een kapstok met hangers en haken zodat je eventueel jassen kunt ophangen aan kledinghangers.

Wanneer je op zoek bent naar een landelijke kapstok of een trendy kapstok kan een kapstok van bamboe de perfecte oplossing zijn. Deze zijn namelijk uniek, duurzaam en passen perfect bij de landelijke en trendy interieurstijl van dit moment. Wil je dus ook nog een steentje bijdragen aan het milieu en toch genieten van een moderne kapstok. Ga dan voor een bamboe kapstok.