Bamboe kamerscherm

Creëer aparte ruimtes met een bamboe kamerscherm. Verkrijgbaar in diverse stijlen en maten helpt een kamerscherm van bamboe je de ruimte op te delen in meerdere segmenten. Gemaakt van duurzaam bamboe en daardoor stevig en duurzaam. Ga voor de natuurlijke look of kies een van de kleurrijke bamboe kamerschermen.

Resultaat 1–30 van de 60 resultaten wordt getoond

Ruimte creëren met een kamerscherm van bamboe

Of je nou een grote of een kleine kamer hebt die je graag opdeelt in meerdere ruimtes, een roomdivider van bamboe doet dit op een praktische manier met een natuurlijke look. Kleine ruimten opdelen om toch iets meer dimensie aan je kamer toe te voegen? Geen enkel probleem. Een bamboe roomdivider is vaak uitklapbaar en zo neer te zetten hoe jij dat graag wilt.

Ook voor grotere ruimtes vervult het deze functie. Liever geen zicht op het speelgoed hoekje waar je kleinkinderen graag onbewust er een rommeltje van maken? Maak het extra knus en een voor het oog uitziend opgeruimde kamer door een bamboe kamerscherm te plaatsen.

Bamboe kamerschermen zorgen voor een afgescheiden plek waaraan je een hele eigen bestemming kunt geven. Een plek om je gasten te ontvangen, rustig te kunnen lezen, of de kinderen kunt laten spelen.

Omdat de meeste kamerschermen uit meerdere panelen bestaan, zijn ze verstelbaar. Je kunt ze daardoor niet alleen smaller of breder maken, maar ook gemakkelijk inklappen, verplaatsen en opbergen.

Naast de functie van een bamboe roomdivider voegt deze ook sfeer aan je ruimte toe. Door het natuurlijke materiaal en de diverse stijlen die er verkrijgbaar zijn kun jij geheel naar eigen wens je kamer voorzien van nog meer sfeer. Daarbij is het bamboe kamerscherm oosters van origine. Dat straalt het materiaal dan ook in elke vezel uit.

Stijlen en maten in overvloed, kies een bamboe kamerscherm geheel naar wens

De kamerschermen worden gemaakt in meerdere stijlen, maten en kleuren. Zo is er ook voor jou stijl en kamer een juiste bamboe roomdivider te vinden.

De roomdividers van bamboe kunnen in breedte variëren van 1,20 tot 2,50 en in hoogte van 1,60 tot 2 meter. De smallere kamerschermen bestaan meestal uit 2 of 3 panelen. De bredere uit 4 of zelfs 5 panelen. Naast kamerschermen met verstelbare panelen zijn er ook room dividers die flexibel zijn. Dat wil zeggen, vouwbaar naar wens. Extra gemakkelijk wanneer je een kleinere ruimte wilt opdelen in meerdere ruimtes en geen plek hebt voor een groot kamerscherm.

De bamboe kamerschermen kunnen daarbij worden geleverd in vele verschillende kleuren. Natuurlijke tinten, maar ook in bijvoorbeeld donkerbruin, rood of wit. Hou je van contrast en wil je dat jouw bamboe kamerscherm opvalt? Kies dan een opvallend kleur zoals rood of grijs. Liever gebruik maken van wat zachtere kleuren? Dan zijn de natuurlijke bruintinten zeer geschikt.

Milieu- en onderhoudsvriendelijk

Een extra voordeel van bamboe is dat het natuurlijk materiaal is. Het behoeft nauwelijks te worden geprepareerd voor gebruik, maar is ook qua onderhoud milieu- en gebruiksvriendelijk.

Het is niet nodig om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken bij het schoonmaken van je kamerverdeler van bamboe. Een vochtige doek is vaak genoeg om het bamboe op te poetsen en haar natuurlijke glans terug te krijgen. Daarbij is bamboe zo sterk dat je het bijna niet kunt beschadigen.

Kortom, er zijn meerdere reden om te kiezen voor een kamerscherm van bamboe. Stijlvol, duurzaam, handig, milieuvriendelijk en daarbij vaak scherp geprijsd.