Bamboe dienbladen

Een bamboe dienblad is niet alleen erg praktisch, maar zorgt er ook voor dat het serveren van het ontbijt of lekkere hapjes een extra feestelijke gelegenheid wordt. Een bamboo dienblad komt vaak van pas, zowel thuis als in de tuin of op de camping. Bamboe is een lichtgewicht en zeer robuust materiaal, waardoor het dienblad splintervrij en sterk is. Het milieuvriendelijke materiaal heeft een mooie natuurlijke uitstraling en past bij ieders smaak.

Resultaat 1–30 van de 279 resultaten wordt getoond

Bed dienblad voor ontbijt op bed

Ben jij op zoek naar een mooi bamboe dienblad waarmee je een lekker ontbijtje op bed serveert? Met een bed dienblad verras je jouw geliefde met een uitgebreid ontbijt op bed. Dit type dienblad heeft inklapbare pootjes, daardoor is deze uitermate geschikt voor het serveren van een ontbijt op bed. Lees ons artikel Dienblad op pootjes: verras je echtgenoot! voor de leukste dienbladen op pootjes en meer. Ook is dit dienblad, net als een bank dienblad, praktisch wanneer je een boek wilt lezen of je laptop neer wilt zetten om een filmpje te kijken. Wanneer de pootjes zijn ingeklapt gebruik je dit multifunctionele dienblad als gewoon dienblad voor het serveren van hapjes en drankjes of als thee dienblad. De bamboe serveerschalen zijn hier ook uitermate geschikt voor.

Dienblad met vakjes

Een dienblad met vakjes heeft verschillende compartimenten, waardoor je perfect aperitiefhapjes kunt serveren bij speciale gelegenheden. Een dienblad met vakken komt onder andere uitstekend van pas bij een verjaardag, waarbij je jouw gasten verschillende lekkere hapjes wilt serveren. Het verschil met een houten dienblad met vakken is dat je het bamboe dienblad na gebruik makkelijker schoon maakt. Ook zorgt een dienblad met vakken voor meer stabiliteit en controle. Als je glazen op het dienblad zet kunnen deze bijvoorbeeld niet gaan schuiven van links naar rechts, doordat ze stevig vast zitten in het vak. Je hebt de keuze uit bamboe dienbladen in allerlei vormen en formaten. Een bamboe dienblad dat rond is en een verhoogde rand heeft is perfect voor het uitdelen van snacks en hapjes, terwijl een groter rechthoekig serveerblad vaak wordt gebruikt voor een ontspannen theemoment. Vaak past jouw bamboe theedoos ook op het ruime dienblad.

Op Bamboebaas.nl shop je het grootste assortiment bamboe producten van Nederland. Wij verzamelen de mooiste bamboe dienbladen zodat jij in een oogopslag het meest uitgebreide en up-to-date assortiment bekijkt van dit moment. Heb je een mooi bamboo dienblad gezien? Klik op het product om dit direct te bekijken op de website van de verkoper.