Bamboe broodtrommels

Wist je dat je brood het best kunt bewaren in een plastic zak die je vervolgens in een afgesloten broodtrommel opbergt? Het brood blijft hierdoor het langst zacht en mals. De bamboe broodtrommels zijn vaak voorzien van ventilatiegaatjes. Dankzij de goede luchtcirculatie in de brooddoos krijgen schimmels geen kans. Ook bescherm je het brood tegen ongedierte. Brood opbergen doe je dus het best in een broodtrommel, maar welke kies je? Je hebt de keuze uit allerlei kleuren en modellen. De bamboe broodtrommels hebben een stijlvolle uitstraling, waardoor ze mooi in het interieur passen van verschillende keukenstijlen.

Resultaat 1–30 van de 229 resultaten wordt getoond

Brood opbergen in bamboe broodtrommels

Brood bewaren in een broodtrommel is beter voor de kwaliteit van jouw brood. De bamboe broodtrommels zijn gemaakt van hygiënische en ecologische materialen. Doordat bamboe een natuurlijk materiaal is, staat dit zowel mooi in een landelijke keuken als in een moderne keuken. Match jouw broodtrommel bijvoorbeeld met strakke bamboe voorraadpotten of een robuust bamboe kruidenrek. Door de praktische vormgeving nemen deze broodtrommels geen extra ruimte in beslag wanneer ze geopend zijn. Veel modellen zijn voorzien van een roestvrijstalen of een bamboe handgreep die je makkelijk afneemt met een vochtige doek om deze schoon te houden. Een bamboe broodtrommel is geschikt voor alle formaten brood.

Brood meenemen in bamboe lunchtrommel

Je wilt natuurlijk dat jouw boterhammen nog lekker vers en luchtig zijn wanneer je deze meeneemt naar je werk of aan de kinderen meegeeft naar school. Met een bamboe lunchtrommel voorkom je dat je geplette boterhammen moet eten. Met een bamboe broodtrommel voor je kind steelt jouw kleine jongen of meid de show op school. Deze lunchboxen zijn vrolijk vormgegeven met kleurrijke prints. Het bamboe zorgt ervoor dat de broodtrommel duurzaam, stevig en licht van gewicht is. Dankzij het handige elastiek kan de lunchtrommel onderweg niet per ongeluk open springen.

Bamboe broodtrommels online shoppen

Jij hebt de keuze uit meer dan 5000 bamboe producten voor in de keuken, slaapkamer en tuin wanneer je shopt op Bamboebaas.nl. Wij selecteren de mooiste bamboe broodtrommels en andere bamboe producten, waardoor jij eenvoudig en snel shopt in het assortiment van honderden winkels en merken. Alle producten zijn verkrijgbaar in Nederland, zodat je er vrijwel zeker van bent dat je jouw bestelling snel in huis hebt.