Bamboe borden

Wil jij je volgende maaltijd op een bamboe bord eten? Goede keuze! Serviesgoed gemaakt van bamboe is uiterst praktisch. Bamboe is een natuurlijk materiaal en bovendien hard en slijtvast. Er zijn borden gemaakt van bamboe verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren, die je kunt gebruiken voor allerhande doeleinden. Een bamboe bord beschikt over eigenschappen die het tot een ideaal gebruiksvoorwerp maken.

Resultaat 1–30 van de 69 resultaten wordt getoond

Borden van bamboe: ideaal voor ieder huishouden

Borden van bamboe horen thuis in ieder huishouden. Gebruiksvoorwerpen van bamboe zijn handig en gemakkelijk voor van alles en nog wat. Er zijn bamboe borden in verschillende maten verkrijgbaar. Gebruik een klein bamboe bordje voor je ontbijt, lunch of een fruithapje tussendoor. Voordeel is dat het oppervlak van zo’n bord glad is en onderhoudsvriendelijk. Na gebruik was je ze gemakkelijk af en staan ze in een mum van tijd weer schoon in de kast, klaar voor een volgend gebruik. Ze zijn ideaal om mee te nemen onderweg en handig voor thuis bij intensief gebruik van serviesgoed als borden.

Leuk item voor een vrolijk gedekte tafel

Het gehele jaar door ervaar je het gebruiksgemak van een bamboe bord. In de zomer kun je er ook gezellig buiten gebruik van maken voor een leuk gedekte tuintafel met een zomerse styling. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en een ongelukje met een bamboe bord betekent niet dat je daarna met de stukken zit, want ze zijn erg duurzaam en sterk! Om de bamboevezels extra stevigheid te geven, wordt er meestal melaminehars aan toegevoegd voor een langere levensduur.

Leverbaar in verschillende leuke kleuren kun je bij het dekken van tafel kiezen voor een geheel eigen stijl. Variëren kun je volop en bovendien kun je jouw bamboe servies gemakkelijk uitbreiden, want deze borden zijn beslist niet duur.

Bamboe wegwerp borden zijn ideaal voor op vakantie en tijdens het kamperen

Bamboe borden zijn erg handig op vakantie en mogen zeker niet ontbreken in de bagage. Ze zijn lichtgewicht, ideaal voor een lichte reisuitrusting en zeer geschikt voor kamperen onderweg. Bovendien zijn borden van bamboe solide en kunnen ze tegen een stootje. Op reis komt dat zeker goed van pas! Ook zijn er bamboe wegwerp borden verkrijgbaar. Mocht je dus het servies dat je gebruikt op vakantie niet mee terug willen nemen dan is deze goedkopere versie van een bamboe bord wellicht de beste optie.