Bamboe bestekbakken

Ben jij iedere keer dat je de tafel gaat dekken teveel tijd kwijt aan het zoeken naar het juiste bestek? Met een bamboe bestekbak creëer je in een handomdraai orde in je keukenla. Dankzij de verschillende vakken en vakjes kun je allerlei eetgerei opbergen en krijgt al het bestek een vaste plek. Net als een bestekbak van hout geeft een bamboe bestekbak de keuken een natuurlijke en warme uitstraling.

Resultaat 1–12 van de 121 resultaten wordt getoond

Bambox B4147 Houten Bestekbak 41 cm- Opbergbak – Besteklade Bamboe

24,95 Bestekbak gemaakt uit dik kwaliteits Bamboo hout. Afmetingen: 41cm breed x 47cm diepte x 5cm…

1x Bamboe Houten Bestekbakken/inzetbakken Met Handvatten 32 X 38 Cm – Keukenlade/besteklade Bestekbak/inzetbak

23,59 1x Bamboe houten bestekbakken/inzetbakken met handvatten 32 x 38 cm. Inzet bestekbak/bestekhouder voor het opbergen…

Bambox B5147 Houten Bestekbak 51 cm- Opbergbak – Besteklade Bamboe

27,95 Bestekbak gemaakt uit dik kwaliteits Bamboo hout. Afmetingen: 51cm breed x 47cm diepte x 5cm…

Bambox B8147 Houten Bestekbak 81 cm- Opbergbak – Besteklade Bamboe

38,95 Bestekbak gemaakt uit dik kwaliteits Bamboo hout. Afmetingen: 81cm breed x 47cm diepte x 5cm…

relaxdays bestekbak bamboe – bestek organizer – bestekcassette – besteklade organizer

26,95 De organizer is een must have voor elk klein huishouden. Met de organizer in gebruik…

Bambox B3647 Houten Bestekbak 36 cm- Opbergbak – Besteklade Bamboe

21,95 Multifunctionele Bestekbak gemaakt uit dik kwaliteits Bamboo hout. Afmetingen: 36cm breed x 47cm diepte x…

Bambox B3147 Houten Bestekbak 31 cm- Opbergbak – Besteklade Bamboe

20,95 Bestekbak gemaakt uit dik kwaliteits Bamboo hout. Afmetingen: 31cm breed x 47cm diepte x 6.5cm…

Een passende bestekbak in de keukenlade

Met een uitschuifbare bestekbak in de keukenlade sorteer jij eenvoudig je bestek. De bestekbak past in iedere bestekla omdat de bestekbak uitschuifbaar is. Alle messen, lepels, vorken en eetstokjes krijgen een eigen plekje. Ook kun je kiezen voor een bamboe bestekbak met een vast formaat. Je hebt de keuze uit verschillende uitvoeringen, waardoor deze altijd past in jouw keukenlaatje. Met een verstelbare bestekbak kun je bijvoorbeeld zelf losse modules toevoegen, zoals een extra vakje voor jouw desertlepels of gebaksvorkjes. Is jouw keukenlade breder dan de bestekbak van bamboe of heb je meerdere keukenlades beschikbaar? Dan kun je ook voor een messenblok lade kiezen in plaats van bijvoorbeeld een bamboe messenblok. Dit neemt minder ruimte in beslag dan een messenblok op het aanrecht. Het los terugleggen van je messen in de lade is wel gevaarlijker dan in een messenblok en heeft daarnaast een negatieve invloed op de kwaliteit van jouw messen. Door een messenblok te gebruiken verzorg je jouw messen op de manier die ze verdienen. Ook is de loze ruimte naast de bestekbak te gebruiken als opbergruimte voor jouw langwerpige keukengerei.

Grote bestekbak van bamboe

De meeste bestekbakken bestaan uit minimaal zes vakken. In deze zes vakken kan je een standaard bestekset kwijt, waaronder je eetlepels, vorken, messen, gebaksvorken, koffielepels en scherpe gekartelde messen. Hier heb je natuurlijk zelf alle vrijheid in. Een grote bestekbak is doorgaans uitgerust met één of twee extra grotere vakken voor groter keukengerei, zoals je bamboe spatels. Sommige mensen vinden het prettig om hun spatels op het aanrecht te bewaren in een pot, omdat je er zo tijdens het koken wat makkelijker bij kunt. Als je een groot gezin hebt of vaak kookt voor vrienden en familie, kan het handig zijn om naar een hogere bestekbak van bamboe te kijken.