Bamboe bankjes

Al eens nagedacht over een handig en leuk bamboe bankje in huis? Bamboe bankjes zijn overal te plaatsen en erg praktisch. Je creëert snel een aantal zitplaatsen extra en voorziet meteen in een handige opbergplek. Maar dat is niet alles. Bankjes van bamboe zijn erg trendy en een echte eyecatcher in jouw woning.

Toont alle 24 resultaten

Bamboe bankje: een sfeervol item

Voor een bankje gemaakt van bamboe vind je overal in huis wel een geschikt plekje. Ze zijn in uiteenlopende afmetingen verkrijgbaar en gemakkelijk ergens inpasbaar. Bovendien kun je leuke opbergmanden nemen om eronder te plaatsen voor een stijlvol geheel. Zelf kun je er zo een geheel eigen invulling aan geven. Verder draagt het natuurlijke bamboe eveneens bij aan een warme uitstraling. Ook kun je een bamboe bankje ook inzetten als sidetable. Je creëert dan meteen meer mogelijkheden om jouw woonaccessoires neer te zetten. Met als toevoeging bijvoorbeeld een leuke tray of bamboe dienblad erop. Varieer volop met een bankje van bamboe!

Bamboe bankjes in huis

Bankjes van bamboe zijn erg geschikt om jouw woning gezellig in te richten. Maak van jouw huis een echt thuis door leuke zitplekjes te creëren. Dit doe je gemakkelijk door te kiezen voor een mooi bankje van bamboe, dat helemaal past bij jouw stijl. Bovendien kun je eindeloos variëren. Een bamboe bank is lichtgewicht en verplaats je gemakkelijk. Je hebt dan ook in een mum van tijd weer een nieuwe look in je inrichting. Erg leuk zijn ook de halbanken die jouw gang of hal extra mooi aankleden en een sfeervolle indruk geven bij het betreden van de woning. Daarnaast zijn er ook zeer mooie sauna bankjes van bamboe verkrijgbaar. Gemaakt voor droge en warme omgevingen met een prachtige natuurlijke look.

Makkelijk spullen opbergen

Bamboe banken zijn vaak uitgevoerd met extra legplanken of onderkastjes. Dat maakt het meteen ook een handige opberger. Zo kun je gemakkelijk je schoenen en laarzen kwijt in een schoenenbank en heb je geen last meer van rondslingerende schoenen. Plaats een schoenenbank in de hal en trek je schoenen uit in een zittende positie voor extra comfort, om ze daarna netjes op te bergen.