Bamboe badmatten

Stap na het douche of badderen op een heerlijke bamboe badmat. De badmatten van bamboe zijn verkrijgbaar in een harde en zachte/stoffen variant. Kies je kleur en maat en geniet van de vele voordelen van bamboe.

Resultaat 1–30 van de 108 resultaten wordt getoond

Bamboe badmat vs badmat van hout of katoen

Badmatten gemaakt van bamboe zijn duurzaam, veelzijdig en in een harde of zachte variant verkrijgbaar. Omdat bamboe steeds meer terug te vinden is in producten in en rondom huis wordt het steeds beter herkend. Maar waarom zou je een bamboe badmat kopen ten opzichte van bijvoorbeeld een badmat van hout of een badmat van katoen? De grootste reden is de duurzaamheid van het materiaal. Dit heeft te maken met de bron waar het vanaf komt en het proces tot het eindproduct. Bamboe is namelijk een onuitputtelijke bron, groeit zo snel dat het een wereldrecord heeft en heeft weinig bestrijdingsmiddelen nodig. Dit maakt bamboe duurzaam en stukken beter voor ons milieu. Draag jij je steentje bij door te kiezen voor een bamboe douchemat?

Harde of zachte badmat kopen

De keuze voor een bamboe badmat begint bij het kiezen tussen hard of zacht. De harde badmatten hebben het voordeel dat deze de natuurlijke look van het materiaal behouden en stevig op de grond blijven liggen. Het voordeel van de zachte/stoffen badmatten van bamboe is dat deze heerlijk zacht aanvoelen en in andere kleuren verkrijgbaar zijn. Afhankelijk van jouw voorkeur en de look die je in je badkamer wilt creëren zullen je tussen deze twee een keus moeten maken. Lastig om te kiezen? Verwen jezelf dan extra goed en koop meerdere bamboe badmatten. Een douchemat kan jouw badkamer een hele andere look geven en speelt een grote rol in het totaal plaatje. Kies een bamboe douchemat en creëer de badkamer look die jij voor ogen hebt!

Kies de juiste kleur badmat

Je bent eruit of je voor een harde of zachte badmat kiest, nu is het belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Afhankelijk van het type badmat dat je kiest zijn er diverse mogelijkheden qua kleur. Ga je voor een harde badmat van bamboe, dan kun je kiezen uit lichte tot donkere bamboekleur. Deze prachtige bruine kleuren geven je badkamer een natuurlijke look en zijn erg mooi te combineren met bijvoorbeeld een groen plantje op de badkamer. Kies je voor de stoffen badmat van bamboe dan zijn de keuzes oneindig. Badmat taupe is populair maar ook de witte badmat is bij veel huishoudens de standaard. Deze gekleurde badmatten zijn overigens goed te combineren met een bijpassende kleur bamboe handdoeken en washandjes. Zo geef je de badkamer een of meerdere hoofdkleuren en kan er zelfs voor kiezen deze regelmatig af te wisselen voor een frisse nieuwe look.