Bamboe badkamerrekken

Een bamboe badkamerrek zorgt ervoor dat je meer ruimte krijgt in de badkamer. Berg je spullen zoals handdoeken en andere verzorgingsproducten makkelijk op. Een rek van bamboe is in diverse afmetingen verkrijgbaar en ideaal voor zowel de kleine badkamer als de ruimere badkamer. Bekijk het aanbod hieronder!

Toont alle 28 resultaten

Bamboe rek in de badkamer

Een bamboerek is praktisch omdat je direct profiteert van meer ruimte en overzicht. Dit meubel is zeer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Plaats het open kastje bijvoorbeeld in het washok of in de badkamer. Door de redelijk compacte afmetingen is een badkamerrek van bamboe ook geschikt voor wat kleinere badkamers. In het washok gebruik je dit opbergrek om wasmiddelen en wasverzachter op een overzichtelijke wijze op te bergen. Meet voordat je een badkamerrekje aanschaft de plek waar je het meubel wilt plaatsen om er zeker van te zijn dat het gaat passen.

Eenvoudig te monteren badkamerrek van bamboe

Een bamboe badkamerrek heeft een natuurlijke uitstraling en staat daardoor mooi in iedere badkamer. Het rekje van bamboe ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens makkelijk in elkaar te zetten. Alle benodigdheden om het opbergmeubel te monteren worden in vrijwel alle gevallen meegeleverd. 

Bamboe heeft tal van veel goede eigenschappen. Zo is het materiaal ontzettend stevig en van nature goed resistent tegen water. De grassoort groeit zeer snel en heeft maar weinig oppervlakte nodig om te kunnen groeien. Hierdoor is bamboe een veel duurzamer materiaal dan bijvoorbeeld hout.

Creëer je eigen wellness badkamer

De badkamer is een belangrijke plek in huis waar je jouw dag rustig begint of op een ontspannen manier afsluit. In jouw eigen wellness badkamer vind je echt een momentje voor jezelf. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en kleuren ademt jouw badkamer een rustige sfeer uit. Badkamermeubels van bamboe passen dan ook uitstekend zo’n ontspannen omgeving. Volledige aanbod badkamermeubels bekijken? Klik dan hier!

Bamboe badkamerrek online bestellen

Bij Bamboebaas.nl vind je eenvoudig een bamboe badkamerrek dat past bij jouw interieur en smaak. Door gebruik te maken van de zoekfilters vind je in een handomdraai wat je zoekt, binnen jouw budget. Wij hebben namelijk het grootste aanbod bamboe producten van Nederland. Bekijk het aanbod van meer dan 60 verkopers in Nederland en ga voor duurzaam met bamboe!