Bamboe badkameraccessoires

Maak de look van je badkamer af met natuurlijke badkamer accessoires van bamboe. Door de natuurlijke kleur van bamboe zijn deze accessoires goed te combineren met diverse stijlen. Bamboe accessoires zijn vochtbestendig, steviger dan hardhout en ook nog eens duurzaam! Waar wacht je nog op?

Resultaat 1–30 van de 211 resultaten wordt getoond

Bamboe, dé duurzame vervanger voor hout en plastic

Het is je vast niet ontgaan, maar bamboe is helemaal hot! Het materiaal is al jaren populair voor producten in en rondom het huis. De bamboe die gebruikt wordt voor het maken van bijvoorbeeld bamboe badkamer accessoires groeit als kool uit de grond en heeft weinig bestrijdingsmiddelen nodig om tot een eindproduct te komen. Daarnaast stoot bamboe veel meer zuurstof terug de atmosfeer in dan de gemiddelde boom. Ook is bamboe ontzettend sterk, sterker dan hardhout zelfs! Al deze eigenschappen maakt bamboe natuurlijke de perfecte vervanger voor hout en plastic. Bamboe accessoires zijn duurzaam en good-looking!

Bamboe accessoires in de badkamer

Of je nou veel of weinig tijd in de badkamer besteedt, accessoires van bamboe geven jouw badkamer die natuurlijke look waar je naar op zoek bent! Combineer diverse bamboe accessoires om van jouw badkamer één geheel te maken. Denk bijvoorbeeld aan een bamboe zeepbakje en tandenborstelhouder voor op de wastafel. Of geniet nog meer van een avond in bad met een bamboe badkuiprekje. Hapjes en drankjes binnen handbereik voor optimale ontspanning. Daarnaast zijn ook de tissuedoos en toiletrolhouder van bamboe heel populair. Deze op zich staande badkamer accessoires geven meer karakter aan jouw badkamer zonder veel verandering. Niet genoeg ruimte voor de accessoires of wil je deze meer laten opvallen? Bekijk dan vooral onze bamboe badkamermeubels eens. Een kast of rekje van bamboe op de badkamer creëert meer opbergruimte en geeft de mogelijkheid om je badkamer accessoires nog meer op te laten vallen.