Bamboe badjassen

Ervaar de zachtheid van een bamboe badjas die je het liefst niet meer uit trekt. Een badjas van bamboe is duurzaam, verfrissend en temperatuur regulerend en voelt heerlijk aan om het lichaam. Kruip na een heerlijke douche of bad op de bank in een bamboe badjas en hou jezelf warm. Shop het grootste assortiment bamboe badjassen, in verschillende maten en kleuren, bij Bamboebaas.

Resultaat 1–30 van de 336 resultaten wordt getoond

Grootste assortiment bamboe badjassen van Nederland

Door onze samenwerking met tientallen retailers kunnen we jou het meest uitgebreide assortiment bamboe badjassen van Nederland tonen. Dagelijks wordt er gewerkt aan de uitbreiding van ons assortiment om jou een volledig en up-to-date overzicht te geven van de leukste en meest zachte bamboe badjassen. Voor welke bamboe badjas kies jij?

Het materiaal van een bamboe badjas

Ondanks de naam van een bamboe badjas bestaat deze meestal uit een combinatie van materialen. Een mix van bamboe viscose met katoen kom je dan ook het meeste tegen bij badjassen, badmatten en handdoeken gemaakt van bamboe. Deze combinatie van materialen houden je warm en voelen daarnaast heerlijk zacht aan. Wist je dat een bamboe badjas extra temperatuur regulerend is? Het materiaal bamboe staat namelijk bekend om zijn goede temperatuurregulatie. Niks zo fijn dan het niet té warm te hebben in jouw bamboe badjas.